آموزش و طرز تهیه سوپ رشته | آشپزی|طرز تهیه سوپ

آشپزی
مواد لازم برای سوپ رشته
اسکلت مرغ یک عدد
رب گوجهفرنگی ۴ قاشق غذاخوری
رشته سوپی چهار فنجان
جعفری خردکرده چهار قاشق
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک فنجان
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد
با این مقدار مواد لازم تعداد ۱۴ کاسه ماستخوری از سوپ رشته خواهیم داشت.
طرز تهیه سوپ
مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت میپزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد کرده و کنار میگذاریم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
رب گوجهفرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پختهشده را نیز اضافه میکنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه میکنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف میکشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.

آموزش و طرز تهیه سوپ رشته
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1